Uživajte v namiznem tenisu

Spoštovani, v veljavo je vstopila Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR), ki določa, da mora upravljavec posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki, pred nameravano obdelavo njihovih osebnih podatkov seznaniti z vsemi potrebnimi informacijami. Zato podajamo opis, ki se nanaša na oddajo osebnih podatkov obiskovalca na naši spletni strani http://www.ntkbelakrajina.si/.

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je:

Namiznoteniški klub Bela krajina, v nadaljevanju NTK Bela krajina
Čardak 9
8340 Črnomelj

NTK Bela krajina se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto NTK Bela krajina in vse podstrani in tako z uporabo le-teh soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Vse podatke pridobljene iz spletnih obrazcev uporabljamo izključno zato, da vam lahko zagotovimo informacije, ki ustrezajo vašim željam.

Spletna stran http://www.ntkbelakrajina.si vsebuje tudi povezave do spletnih strani, s katerimi ne upravlja NTK Bela krajina. Te povezave so nameščene za dodatne informacije na spletni strani http://www.ntkbelakrajina.si in NTK Bela krajina ni odgovorna z njihovo vsebino, varnost ali njihov način zaščite zasebnosti. Priporočamo, da v tem primeru obiskovalec pregleda način varovanja zasebnosti, ki je objavljen na straneh, ki jih obišče.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

V nadaljevanju vam želimo predstaviti informacije o tem, kako poteka obdelava vaših osebnih podatkov, ko uporabljate naše spletno mesto. Če v naslednjih poglavjih ni navedeno drugače, pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov izhaja iz dejstva, da je takšna obdelava nepogrešljiva za dostop do funkcij spletnega mesta, ki ga zahtevate (točka b prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov).

NTK Bela krajina zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas, ki jih prostovoljno oddate pri komentiranju, oz. pri vpisu na e-novice, in sicer:

– ime in priimek facebook računa
– elektronski naslov, oz. e-naslov
– vsebino sporočila na kontaktnem obrazcu
– vsebino komentarja

Tako je zatem javno vidno samo ime in priimek facebook računa ter vsebina komentarja, brez elektronskega naslova in brez vsebine sporočila na kontaktnem obrazcu.

UPORABA NAŠEGA SPLETNEGA MESTA

Ko dostopate do našega spletnega mesta, vaš brskalnik prenese nekatere podatke na naš spletni strežnik. Razlogi za ta prenos so tehnične narave, obenem pa je nujen za to, da lahko dostopate do želenih informacij. Da bi lažje dostopali do spletnega mesta, se zbirajo naslednji podatki, ki se za kratek čas shranijo in uporabijo:

– IP-naslov
– datum in čas dostopa
– razlika v časovnem pasu v primerjavi z greenwiškim časom (GMT)
– vsebina zahtevka (specifična stran)
– stanje dostopa/koda stanja HTTP
– prenesena količina podatkov
– spletna stran, ki zahteva dostop
– vrsta brskalnika, jezikovne nastavitve, različica operacijskega sistema programske opreme brskalnika in površina

Poleg tega bomo za zaščito svojih legitimnih interesov te podatke shranili za omejeno časovno obdobje, kar nam bo omogočilo, da bomo sprožili sledenje osebnih podatkov v primeru poskusa nepooblaščenega dostopa do naših strežnikov (točka f prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov)

Prav tako naša spletna stran uporablja prevajalnik aplikacijo, ki nam pomaga prevajati tuje besede v slovenščino. Zato podajamo tudi povezavo glede osebnih podatkov, ki je v angleščini.

Naša spletna stran uporablja tudi vtičnik t.i. Fancy Facebook Comments, ki omogoča obiskovalcem, da pustijo svoj komentar na izbrane novice preko svojega Facebook računa. Tako lahko pri tem zbiramo več vaših podatkov, in sicer: vaš IP naslov, vaš Facebook račun, kateri brskalnik uporabljate, shranjuje in pridobi piškotke v vašem brskalniku, vnese dodatno sledenje in spremlja vašo interakcijo z vmesnikom za komentiranje, vključno s povezavo vašega Facebook računa z vsemi ukrepi, ki jih izvajate v vmesniku (npr. kot všečkanje drugih komentarjev, odgovore na druge komentarje), seveda če ste prijavljeni v Facebook. Če želite več informacij o tem, kako se ti podatki lahko uporabijo, si oglejte pravilnik o zasebnosti za Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update

ANALIZA SPLETNEGA MESTA

Na svojem spletnem mestu uporabljamo spletno storitev za analizo Google Analytics podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Združene države Amerike (v nadaljevanju »Google«).
Podjetje Google bo v našem imenu analiziralo vašo uporabo našega spletnega mesta. V te namene bomo uporabili piškotke, ki so podrobneje opisani v zgornji tabeli. Podatki v povezavi z vašo uporabo našega spletnega mesta (npr. napotitveni URL, naše spletne strani, ki ste jih obiskali, vaša vrsta brskalnika, jezikovne nastavitve, vaš operacijski sistem in vaša ločljivost zaslona), ki jih bo zbralo podjetje Google, bodo preneseni na strežnik podjetja Google v Združenih državah Amerike, kjer bodo ti podatki shranjeni in analizirani. Zadevne podatke v anonimni obliki bodo nato posredovali nam. V tem postopku vaši podatki o uporabi ne bodo povezani z vašim celotnim IP-naslovom. Na našem spletnem mestu smo aktivirali funkcijo za zagotavljanje anonimnosti IP-naslova, ki jo ponuja podjetje Google, pri čemer funkcija poskrbi za izbris zadnjih 8 bitov (IPv4) IP-naslova ali zadnjih 80 bitov (IPv6) vašega IP-naslova. Poleg tega je podjetje Google certificirano skladno z zasebnostnim ščitom EU-ZDA, ki zagotavlja ustrezno raven varstva podatkov v zvezi z obdelavo osebnih podatkov s strani podjetja Google v ZDA.
Svoje soglasje za uporabo spletne analize lahko kadar koli umaknete, in sicer tako, da prenesete in namestite ponujen Googlov vtičnik za brskalnik. Več informacij o storitvi Google Analytics je na voljo v Pogojih za uporabo storitve Google Analytics, v Smernicah za zasebnost in zaščito podatkov storitve Google Analytics in v Pravilniku o zasebnosti podjetja Google.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

NTK Bela krajina zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev in jih lahko uporabi tudi za naslednje namene:

– pri tržnih raziskavah
– pri obveščanju o novostih na spletni strani

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

NTK Bela krajina se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

INFORMACIJE V POVEZAVI Z VAŠIMI PRAVICAMI

Skladno z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov so vam na splošno zagotovljene naslednje pravice:
– Pravica do informacij v povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki jih shranjujemo.
– Pravica do zahtevka za popravek, izbris ali omejeno obdelavo vaših osebnih podatkov.
– Pravica do ugovora zoper obdelavo podatkov za naš legitimen interes, javni interes ali tržne raziskave, razen če dokažemo, da obstajajo nujni, upravičeni razlogi, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali če je tovrstna obdelava podatkov potrebna za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
– Pravica do prenosljivosti podatkov.
– Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu za varstvo podatkov.
– Soglasje za zbiranje, obdelavo in uporabo svojih osebnih podatkov lahko kadar koli umaknete z učinkom od umika dalje. Več informacij najdete v zgornjem poglavju, ki opisuje obdelavo podatkov na podlagi vašega soglasja.

Za morebitna vprašanja v zvezi z zaščito podatkov in v primeru, da hočete, da izbrišemo vsebino vašega sporočila, vaše ime ter vaš e-poštni naslov, nas prosim kontaktirajte preko spodnjega gumba in z veseljem vam bomo ustregli.

UPORABA SPLETNIH PIŠKOTKOV (ANG. COOKIES)

Spletna stran uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju piškotke), ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika. Več o spletnih piškotkih najdete na spodnjem gumbu.

Zapri meni