Namiznoteniški klub Bela krajina

NTKBK

VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ AM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. , VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUP TENIS. , VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS.

 DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ AIGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. , VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUP TENIS. , VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS.

VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ AM AJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. , VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUP TENIS. , VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS. VABI VSE NA OBISK, DA SE NAM PRIDRUŽITE IN SKUPAJ IGRAMO NAMIZNI TENIS.

  • NTK Bela krajinaČardak 9, SI-8340 Črnomelj
  • Davčna številka:SI87321173
  • ​TRR: Banka Intesa Sanpaolo d.d., Koperšt. 10100-0056355346
  • GSM:00386 40 888 083

Zapri meni