Uživajte v namiznem tenisu

Belokranjska namiznoteniška liga – BNTL, je glavni prepoznavni znak črnomaljskih in tudi belokranjskih igralcev namiznega tenisa. Prva BNTL je bila izvedena v sezoni 1996/97. V ligi nastopajo ekipe iz Bele krajine, kjer se rezultati istočasno upoštevajo pri ekipnem tekmovanju BNTL, kot tudi pri posamičnih tekmovanjih BNTL in NVBK.

Da bi vzpodbudili člane kluba k večji udeležbi na namiznoteniških turnirjih, ki jih organiziramo v Občini Črnomelj, smo uvedli sistem točkovanja posameznikov za izbrane tekme in turnirje za naziv Najboljši v Beli krajini – NVBK. K sodelovanju vsako leto povabimo športna društva, ki poleg nas organizirajo večje nt turnirje v Beli krajini. S tekmovanjem posameznikov za Najboljši v Beli krajini smo pričeli v sezoni 2011/12.

V izbor za naziv Najboljši v Beli krajini se točkujejo posamični rezultati iz belokranjske namiznoteniške lige – BNTL, kot tudi iz turnirjev v Metliki, Črnomlju in Butoraja ter iz tekmovanja Masters 8. Na zaključno tekmovanje Masters 8 se uvrsti osem najboljših igralcev v skupnem seštevku. Pri tem naj omenimo, da se tukaj upoštevajo tri najboljše uvrstitve iz štirih tekmovanj (BNTL-ja, turnirja Metlika, turnirja Črnomelj ter turnirja Butoraj), kar igralcu “dovoljuje” neudeležbo tudi na enem od navedenih tekmovanj.

Rezultate iz tekoče sezone v belokranjski namiznoteniški ligi, dobite na spodnjem gumbu.
Rezultate iz tekoče sezone v tekmovanju posameznikov, dobite na spodnjem gumbu.
Zapri meni