Šola namiznega tenisa

Otroci in najstniki se z namiznim tenisom seznanijo na različne načine – na šolskem dvorišču, na igrišču, na morju, v parku, v šolski skupini, s prijatelji na vrtu,… Če znate nekajkrat podati žogico sem in tja in ste navdušeni nad namiznim tenisom je lahko naša šola namiznega tenisa pravi kraj za začetek.

Strokovno vodstvo

Vse aktivnosti potekajo pod strokovnim vodstvom.

Obiščite nas

Odlični pogoji

Prenovljeni prostor, namenjen za namizni tenis.

Kontaktirajte nas
Zakaj šola namiznega tenisa?

Namiznoteniški klub Bela krajina ponuja obsežni tečaj, ki je namenjen začetnikom, kjer spoznajo vse elemente in pravila namiznega tenisa. Tako s praktičnimi vajami in strokovnimi nasveti dvignejo nivo znanja pri čemer so gibalno aktivni, se zabavajo in tudi spoznavajo nove prijatelje. Pridite, servirajte in zmagajte!

Prednosti namiznega tenisa

– športno preživljanje prostega časa
– pridobitev osnovnih tehnik in pravil namiznega tenisa
– pridobivanje osnovnih gibalnih spretnosti
– pridobivanje ostalih pomembnih vrednot (spoštovanje nasprotnika, primerno športno vedenje, fair-play,…)

TOR in PET ob 17:00 Veselimo se vašega obiska.
Najbolj pogosta vprašanja

Skupino vodijo licencirani trenerji, ki otrokom in in najstnikom približajo namizni tenis ter jih učijo osnovne udarce pri namiznem tenisu, pri čemer vse poteka skozi igro in zabavo.

Otroci in najstniki spoznajo namizni tenis kot igro in šport. Pri tem se naučijo osnovne tehnike in pravila igre. Prav tako pa istočasno pridobijo na vseh elementih gibanja, saj spoznajo razne namiznoteniške vaje in igre - ritmične vaje, igre z žogo, tek z loparji, itd...

Za prijavo izpolnite obrazce, ki jih najdete spodaj in jih prinesite v klub. Treningi so na sporedu ob torkih in petkih. Vse dodatne informacije dobite v klubu ali nas kontaktirajte - glej stran Kontakt.

Vsak, ki se zanima za vključitev ima možnost, da preizkusi tečaj, kjer se mu tudi z nasveti pomaga pri odločanju za naprej.

Vpiši se v šolo namiznega tenisa.

Licencirani inštruktorji vas bodo naučili od osnovnih do bolj naprednih elementov namiznega tenisa.

Začutite namiznega tenisa!

Ena miza, ena žogica, milijon možnosti.

Primarni cilj je, da se mlajšim omogoči ukvarjanje s športom in da pri tem uživajo.