Ker velikokrat pride trenutek za nakup nove opreme za namizni tenis ponujamo spisek najbolj znanih in zanesljivih trgovin, kjer se najbolj osredotočamo na specializirane trgovine v Sloveniji in Evropi. Prav je, da omenimo da so na osnovi izkušenj vse slovenske trgovine in trgovina Tabletennis11 ustrezne in prijazne do kupcev. Seveda to ne pomeni, da ostale trgovine niso zaupanja vredne…

Pri nakupu je možno dobiti prav vse, in sicer od desk, gum, športne obutve, lepila, žogice, itd… Prav je, da omenimo da se cene tudi tedensko spreminjajo, saj imajo trgovine določen čas izdelke v akciji. Tako je dobro večkrat v mesecu preveriti ponudbo. Naj omenimo tudi, da glede na vrednost nakupa nekatere trgovine pošiljajo opremo brezplačno in tudi dodajo količinski popust. Zato tudi predlagamo, da se ob nakupu naroči oprema še za prijatelja, oz. druge.

Opremo za namizni tenis lahko najdete tudi na spletnih trgovinah kot sta Amazon, AliExpress, katere je včasih tudi dobro preveriti. Vsekakor pa priporočamo naslednje trgovine:

Sporti (Slovenija): Specializirana trgovina za Donic blagovno znamko. Je pa možno dobiti tudi opremo drugih blagovnih znamk. Ponujajo tudi brezplačno lepljenje ter popust.

Top šport (Slovenija): Specializirana trgovina za znamki Butterfly in Stiga, delujoča zelo dolgo in s popusti.

TT sport (Slovenija): Specializirana trgovina za znamko Tibhar z ugodnimi cenami ter popusti.

Tabletennis11.com (Estonija): Ena vodilnih evropskih trgovin, kjer dobite širok spekter gum, desk in vseh ostalih pripomočkov za namizni tenis. Značilne so tudi akcijske cene vsak ponedeljek (Weekly Specials), količinski popust ter brezplačna dostava za znesek nad 80eur. To še posebej pride do izraza ob istočasnem nakupu za več članov. Prav tako ponujajo brezplačno lakiranje in lepljenje. Odraža jih tudi hitra dostava v roku par dni.

Dandoy (Belgija): Velik izbor izdelkov s tedenskimi akcijami. Brezplačna poštnina za nakup nad 100€.

Contra (Nemčija): Velik izbor izdelkov s tedenskimi akcijami.

SpinFactory (Nemčija): Velik izbor izdelkov s tedenskimi akcijami. Brezplačna poštnina za nakup nad 150€.